0653374663

Hoe we werken.

Bij Accepta houden we van aanpakken. En om dat te kunnen, hebben we een duidelijke werkwijze.

Kennismaking

Voorstel en concept-ontwerp

Volledig ontwerp

Realisatie

Testen

Online en evalutatie

Kennismaking

We starten ieder project met een goed gesprek. Liefst bij jou als ondernemer, zodat we meteen je bedrijf beter leren kennen. Wij stellen gerichte vragen en komen zo tot een duidelijke definitie van de doelen voor je nieuwe website.

Voorstel en concept-ontwerp

Op basis van de intake en het beeld dat we daarmee krijgen maken we een concept-ontwerp en een prijs voor je website. Wel zo fijn als je meteen weet of onze ontwerpstijl én kostenplaatje aansluiten bij jouw wensen.

Volledig ontwerp

We gaan definitief aan de slag met je huisstijl en de kleuren en vormen die daarbij passen. Hebben we het volledige ontwerp gereed, dan komen we aan bij jullie presenteren.

Realisatie

Ben je tevreden over het ontwerp en hebben we alle benodigde input? Dan gaan we voor je aan de slag! Het proces verloopt nog sneller wanneer jullie alvast de content verzamelen. Staat de website achter de schermen helemaal klaar, dan bespreken wij deze nog een keer met je voor de laatste puntjes op de i.

Testen

We testen je website en voegen alle content toe. We komen nogmaals bij je langs om het geheel te laten zien en jullie het WordPress-systeem uit te leggen. De website staat nu klaar om online te gaan.

Online en evalutatie

Altijd een bijzonder moment: je nieuwe website gaat online! Uiteraard na een akkoord van jou. Twee weken na de livegang evalueren we samen de eerste reacties en cijfers en schaven we waar nodig nog wat bij.

Een project starten?